Nabídka práce > Finanční specialista

Finanční specialista

Náplň práce

Budeš se potkávat s lidmi.
Komunikovat s partnery.
A zejména budeš poskytovat finanční služby klientům skrz naše partnery - banky, pojišťovny, investiční společnosti. Zajištění nejvýhodnějších podmínek pro klienta a pravidelný servis.

Budeš se moci vzdělávat a taky se účastnit firemních a týmových akcí.

Požadavky

Do svého týmu hledám komunikativního člověka, který se nebojí učit nové věci. Hledám člověka, který je ochotný lidem pomoci a ne pouze získat finanční ohodnocení. Měl bys být dochvilný a spolehlivý. Pokud jsi týmový hráč, jedině dobře, pokud hraješ raději solo, vůbec nevadí.

Nabízíme

Růstové prostředí ve kterém se nebudete nudit. Jsme tým odborníků ze světa financí. Díky moderním nástrojům a inovativním postupům doručujeme výsledky, které překonávají očekávání. Zatímco se jiní rozhodují, kterým směrem se vydat, my vytváříme nové cesty k tomu, co trh nabízí.

Co neděláme?
Nečekáme na místě.

Nekritizujeme.

Nemáme spoustu řečí a skutek utek.

Nejsme žraloci ani vlci.

Co děláme?
Jsme komunita lidí. Nebojíme se finančnímu poradenství dělat dobré jméno a prezentovat se inovacemi, které mění celé odvětví k lepšímu.

Nasloucháme našim partnerům. Tvoříme pro ně stabilní
a svobodné podnikatelské prostředí, ve kterém se daří každému, kDO má chuť se učit a sbírat nové zkušenosti. Naši práci děláme s absolutním respektem k penězům a osobním potřebám.

Pokud již máš praxi v oboru, rád ti poradím pokud budete chtít. Pokud nemáš praxi v oboru, rád tě naopak vše naučím a v klidu vysvětlím.

Informace o pozici

  • David Koucký
  • Hlavní město Praha
  • Obor: Bankovnictví a finanční služby,
  • Požadované vzdělání: S maturitou
  • Typ pracovního poměru: Práce na ŽL
  • Benefity: Multisport karta, Slevy zařízení od firem Samsung a Bonami, zvýhodněný mobilní tarif, firemní akce, školení, až 40% slevy na nová vozidla.
  • Vhodné pro: Lidi se zkušenostmi s bank, pojišťoven, investiční společností, ale i pro absolventy SŠ/VŠ
Odpovědět na inzerát