Nabídka práce > Junior/Medior obchodní zástupce pracuj remote odkudkoliv, kdykoliv!

Junior/Medior obchodní zástupce pracuj remote odkudkoliv, kdykoliv!

Náplň práce

Ahoj!

Jsme Krutart, kreativní studio z Česka, a vytváříme barevné světy animovaných seriálů, filmů a zážitků. Od roku 2020, kdy se začal vysílat náš první animovaný seriál Kosmix, baví naše příběhy děti a rodiče po celém světě. Animované seriály, krátké filmy, ale i celovečerní dokumenty Naše díla spojuje týmová práce, hledání krásy a mezinárodní ambice.

O čem je obchod v Krutartu?

V rámci obchodního oddělení Krutartu se soustředíme na distribuci autorského filmu 321 Start!. Cílovou zákaznickou skupinu tvoří zejména planetária nebo science centra, která mají k dispozici kupolovitou projekční plochu (pokud na tebe na sítích vykoukla Sphere ve Vegas, určitě víš, o čem mluvíme!). Za sebou máme už pěkný kus práce, za necelé dva roky distribuce filmu máme poličku plnou prestižních cen, vypravili jsme našeho protagonistu do 5 kontinentů a jeho příběh nadabovali do více než 15 jazyků. Našeho hrdinu Elona milují děti např. ze Singapuru, Japonska i Nového Zélandu. Tím to ale teprve začíná! Tento rok nás třeba čeká obsadit obrovský trh v USA. Navíc, v září půjde do světa náš druhý planetární film, Kde se vzala Eva, a my budeme potřebovat celou jízdu zopakovat. Hledáme proto posily, které se dokáží zhostit obchodního procesu od samotné akvizice až po uzavření smlouvy.

Požadavky

Ideálním kandidátem jsi, pokud:

máš v sobě neutuchající drive, jsi proaktivní a nevadí ti na denní bázi komunikovat s cizími lidmi

máš výborné komunikační schopnosti a dokážeš vystupovat profesionálně

se domluvíš slušnou angličtinou (99% komunikace probíhá právě v ní), případně máš znalost jiných cizích jazyků

se nestydíš sem tam zvednout telefon a klientovi zavolat, ačkoliv 90% naší komunikace probíhá přes email

dokážeš pracovat remote a umíš nad sebou mít vlastní bič

nemáš problém se jednou týdně online nebo offline potkat, abychom probrali, co je nového

ti není jedno, co prodáváš, a dokážeš ocenit, že se jedná o kvalitní produkt, který prokazatelně pomáhá vzdělávat děti po celém světě

preferuješ spolupráci na IČO (se začátky rádi pomůžeme)

Nabízíme

Co ti můžeme nabídnout?

100% remote svobodná práce - komunikujeme s celým světem, proto je pro nás pevná pracovní doba passé, stejně tak jako místo, odkud budeš pracovat. Pokud bys měl/a zájem, rádi ti nabídneme teplé a dog-friendly místo v kanceláři na Karlově náměstí. Časovou náročnost spolupráce si vyladíme na jejím začátku a není problém ji flexibilně upravit.

kompetitivní a nezastropované provize, které přímo odráží vnesené úsilí (v začátcích spolupráce dostaneš pipelinu rozjednaných dealů k dotažení, takže se nemusíš bát, že bys musel/a začít od nuly)

databázi plnou leadů, které čekají, až se jim ozveš

plně hrazené pracovní cesty do zahraničí (USA, Evropa)

malý přátelský tým, účast na teambuildingu a popracovních akcích

Další informace

Pokud myslíš, že jsi to právě ty, koho hledáme, neváhej se nám ozvat! Nezapomeň poslat životopis a motivační dopis, ve kterém bychom rádi slyšeli něco o tobě, o tom, co našemu obchodu můžeš nabídnout, kolik času bys práci mohl/a věnovat a kdy si představuješ nástup.

Budeme se těšit!

Krutart

Informace o pozici

  • Krutart s.r.o.
  • Hlavní město Praha
  • Obor: Obchod a prodej,
  • Požadované vzdělání: Nezáleží
  • Požadované jazyky: angličtina
  • Typ pracovního poměru: Práce na ŽL
  • Místo pracoviště: remote
Odpovědět na inzerát