Nabídka práce > ČÍŠNÍK / SERVÍRKA / VRCHNÍ ČÍŠNÍK

ČÍŠNÍK / SERVÍRKA / VRCHNÍ ČÍŠNÍK

Náplň práce

Vrchní číšník a číšník je ve své práci zodpovědný za kvalitně poskytovaný servis zákazníkům, přípravu restaurace před otevření, příjímání objednávek hostů, komunikace s hosty, roznášení nápojů a jídel, debaras nádobí, kasírování hostů, úklid restaurace po ukončení provozu a přípravy restaurace a baru na další den (doplnění zboží a surovin, dle potřeby). Spolupracuje při zjišťování nákladů, objednávání surovin, přejímce, přezkušování, skladování a konzervaci zboží. Připravuje a upravuje nápoje. Aranžuje bufety, bankety a vydává nápoje.
Zabezpečení provozu směny (dle pracovního zařazení).

Požadavky

Co nebudete umět Vás rádi naučíme. Zvládání odborné práce v gastronomii v oblasti servisu dle pracovní pozice. Kolegialitu a loajalitu vůči firmě. Milý a usměvavý přístup k hostům i kolegům, férový přístup a jednání a týmový duch.

Nabízíme

Hlavní pracovní poměr ve stabilní a stále se rozvíjející společností. Práce v přátelském kolektivu. Prostor pro váš osobní rozvoj a možnost vlastní invence. Nadstandartní mzdové ohodnocení závislé na výkonu (vícesložková mzda s podílem na tržbách a prodejích), mzda oficiálně přes pásku, placená dovolená. Práci v restauracích s kvalitním a moderním vybavením. Turnusové směny dle dohody, možnost ubytování, zvýhodněné stravování pro zaměstnance. Firemní benefity. Nástup možný ihned, případně dle dohody. Dlouhodobá perspektiva a možnost profesního růstu.

Další informace

O nás
Výletní restaurace HOSTINEC DVORAČKA s dlouholetou historií, kterou nově po delší době otevřela společnost HVO Trading s.r.o. zabývající se gastronomickými službami a cestovním ruchem hledá nové kolegy a kolegyně do svého týmu.
Naším cílem je navázat na historii tohoto v minulosti hojně navštěvovaného výletního místa, kam se lidé chodili odreagovat a užít si příjemnou atmosféru, dobře se najíst, napít a pobavit.
Vracíme se k lokálním surovinám a jejich hodnotám. Většina našich surovin totiž pochází právě z rukou místních producentů, se kterými dlouhodobě spolupracujeme. Sázíme hlavně na jídla založená na propojení lokálních surovin s tradiční kuchyní, navazující na tradiční receptury v moderním duchu. Naším motem je OPRAVDOVÉ JÍDLO.
Pokud Vás tato nabídka zaujala, zašlete nám Váš strukturovaný životopis s aktuální fotografií a motivačním dopisem na e-mailovou adresu info@hostinecdvoracka.cz nebo přes nebo nás kontaktujte na telefonním čísle +420608082393, +420724787559.

Baví Vás práce v přátelském a mladém kolektivu? Restaurace HOSTINEC DVORAČKA v Trutnově vás ráda přivítá ve svém kolektivu.

Informace o pozici

  • HVO Trading s.r.o.
  • Hradec Králové (Královéhradecký kraj)
  • Obor: Gastronomie a pohostinství,
  • Požadované vzdělání: Nezáleží
  • Plat: 25.000 - 35.000
  • Typ pracovního poměru: Plný úvazek
  • Benefity: 13., případně 14. plat. Firemní akce. Vzdělávací kurzy. Zaměstnanecké akcie. Slevy na firemní zboží. Zálohy ze mzdy. Příspěvek na stravování. Příspěvek na dopravu. Příspěvek na ubytování. Příspěvek na dovolenou. Pevná a pohyblivá složka mzdy podle vý
  • Vhodné pro: profesionály z oboru, cizince, absolventy, seniory, rodiče na mateřské / rodičovské dovolené, brigádníky, cizince
  • Místo pracoviště: Trutnov
Odpovědět na inzerát