Nabídka práce > Interní auditor pro veterinární oblast

Interní auditor pro veterinární oblast

Náplň práce

Příprava plánů, programů a komplexní provádění interních auditů systému úředních kontrol dle nařízení 2017/625, zpracování závěrečných zpráv z těchto interních auditů.
Komplexní výkon interního auditu systému úředních kontrol v činnostech SVS, vyhodnocování zjištění a závěrů z interních auditů, ověřování plnění doporučení ke zlepšení a nápravných opatření z interních auditů, vyhodnocování výsledků těchto interních auditů.
Navrhování celostátních systémových opatření na úseku auditu systému úředních kontrol v činnosti SVS.
Zpracování podkladů pro provedení systémové analýzy auditních zjištění a závěrů z interních auditů; stanovování zaměření interních auditů systému úředních kontrol.
Řešení stížností na nečinnost KVS a MěVS v Praze SVS, stížností na postup KVS a MěVS v Praze SVS, stížností na nevhodné chování úředních osob.

Požadavky

Vysokoškolské vzdělání s dosaženým titulem MVDr. v oblasti veterinárního lékařství nebo veterinární hygieny, případně titul Mgr. ze studijního programu ochrana zvířat a welfare.
Zkušenosti v oblasti potravinářství nebo státního veterinárního dozoru jsou výhodou, ne však podmínkou.
Pečlivost, zodpovědnost, osobní iniciativu, schopnost rychle se zorientovat v odborné problematice, dobré komunikační dovednosti.

Nabízíme

Příležitost získat praktické zkušenosti v oblasti auditní činnosti a státního veterinárního dozoru za podpory zkušených kolegů – místo vhodné i pro čerstvé absolventy, v rámci auditní činnosti počítáme s několikaměsíčním zaučováním.
Možnost profesního i kariérního růstu v rámci úřadu, resortu i v rámci státní správy.
Finanční ohodnocení podle tabulek platů státních zaměstnanců – zařazení do 13. platové třídy; k platu osobní ohodnocení odpovídající pracovnímu nasazení.
Výhody státních zaměstnanců - 5 týdnů dovolené, 5 dnů indispozičního volna, 5 dnů studijního volna, elektronická karta Multi Pass CARD Sodexo (stravenky + Fokus Pass), příspěvek z FKSP.
Program MultiSport.
Rekreační objekty SVS.
Vstřícný a podporující přístup ke slaďování rodinného a osobního života státních zaměstnanců s výkonem služby, možnost občasné práce z domova.
Práce v úzkém kolektivu (celý odbor interního auditu a kontroly má 10 zaměstnanců), interní audity ve veterinární oblasti vykonávají 3 zaměstnanci.
Práce v klidné oblasti Praha - Lysolaje, nově vybavené kanceláře pro 2 osoby. Možnost stravování v blízké Menze ČZU.

Další informace

https://www.svscr.cz/

Informace o pozici

  • Státní veterinární správa
  • Hlavní město Praha
  • Obor: Státní zaměstnanci,
  • Požadované vzdělání:
  • Plat: 30 780 - 45 420
  • Typ pracovního poměru: Plný úvazek
  • Benefity: 5 týdnů dovolené, 5 dnů indispozičního volna, 5 dnů studijního volna, elektronická karta Multi Pass CARD Sodexo (stravenky + Fokus Pass), příspěvek z FKSP, program MultiSport, rekreační objekty SVS, možnost home office
  • Vhodné pro: všechny včetně absolventů
  • Místo pracoviště: Lysolaje, Sídlištní 136/24
Odpovědět na inzerát