Nabídka práce > Obchodní zástupce, Prodejce v terénu

Obchodní zástupce, Prodejce v terénu

Náplň práce

Nabídka a prodej CBD produktů. Šíření osvěty, mluvení o účincích CBD, o jeho původu, o cílové skupině zákazníků, kdo a proč to bude užívat.

Získávání nových zákazníků ve velkoobchodě, kavárny, bary, hospody, kluby, trafiky, čajovny.
Udržování kontaktu a vztahů se získanými klienty.

Požadavky

Jaké vlastnosti by měl mít Obchodní zástupce? Mezi nejdůležitější osobnostní rysy patří:

- Motivace a Nasazení > motivace je klíčová vlastnost každého prodejce. Svou práci musí dělat s odhodláním, nadsazením, pevnou vůlí a ochotou udělat vše pro obchod.

- Důvěryhodnost > obchodní zástupce se musí prezentovat jako profesionál ve svém oboru. Dokonale musí znát svůj produkt a katalog. Je nezbytné aby u zákazníka vzbudil dojem důvěry.

- Přizpůsobivost > obchodník musí být schopen rychle se přizpůsobit různým nepředvídatelným situacím.

- Samostatnost, Organizovanost a Disciplína> obchodní zástupce musí být schopen pracovat samostatně a organizovat si svůj čas a práci tak, aby dosáhl předem stanovených cílů.

- Komunikační dovednosti a Vynalézavost > musí být schopen komunikovat jasně a efektivně s různými typy zákazníků a odhadnout jejich potřeby a požadavky.

Nabízíme

Jak si u nás umí vydělat Obchodní Zástupce?

- Obchodní zástupce vyplácíme provizí z jejich prodeje. Jinými slovy, čím více prodáš, tím více vyděláš.
Dovolte mi uvést příklad, jak by to mohlo vypadat a jak je možné si u nás vydělat 100 000 Kč za měsíc.
Provize, kterou přislibujeme je 40%. To znamená, že pokud náš produkt nabídnete na 10 místech za 1 den a 1 z 10 míst má zájem a Vy získáte klienta, 1 klienta za den, a prodáte mu například 100g CBD, což představuje cenu 10 000 Kč - Vaše provize z tohoto obchodu bude 4 000 kč za 1 den. Když se Vám bude takto dařit celý týden Váš výdělek je 20 000 kč a takovýmto tempem za 1 měsíc můžete vydělat i více než 100 000 kč.

Další informace

Jsme malá firma s Velkými vizemi.
Nepracujeme jen s CBD.
Pokud tě zajímají alternativní přístupy zdravého životního stylu, alternativní metody a prostředky léčení, které využívaly nejstarší civilizace světa, tak tento zájem máme společný. Součástí našeho eshopu je i Blog, na který mohou členové naší komunity, naši zákazníci a sympatizanti přidávat vlastně články, příspěvky a recenze nejen o nás ale také o všech svých osobních zkušenostech, které chtějí sdílet pro obohacení komunity.
Máme Vášeň pro umění, šíříme ho, organizujeme výstavy, aukce, podporujeme umělce a pomáháme jim šířit jejich dílo a jméno.

Informace o pozici

  • Fig milk s.r.o.
  • Hlavní město Praha
  • Obor: Obchod a prodej,
  • Požadované vzdělání: Nezáleží
  • Plat: 100 000 kč
  • Typ pracovního poměru: Nezáleží
  • Benefity: Sebepoznání, Seberozvoj, Trénink komunikačních dovedností, Získání sebevědomí.
  • Vhodné pro: Pro každého
Odpovědět na inzerát