Nabídka práce > Lektor AutoCAD a dalšího CAD software

Lektor AutoCAD a dalšího CAD software

Náplň práce

Naše společnost je autorizovaným školícím a testovacím střediskem společnosti Autodesk. Do našeho týmu hledáme lektora pro školení AutoCADu případně dalšího CAD software (Inventor, Revit, Fusion 360 a další). Pracovní vytížení je možné dle dohody - od vytížení v rozsahu několika dnů v měsíci až po práci na plný úvazek.

Naše společnost má pobočku v Praze (Jandova 135/2, přímo na metru Vyšočanská) a v Kolíně. Provádíme školení v našich učebnách, online i u zákazníků pro celé republice. V současné době sháníme lektora především pro Prahu a nejbližší okolí a pro vedení online školení. Výhodou je ochota cestovat i na delší vzdálenosti, ale není to podmínkou.

Od lektora požadujeme vynikající znalosti a praktické zkušenosti s AutoCADem a schopnost srozumitelně předávat informace. Znalost dalšího CAD software je výhodou (Inventor, Revit, Fusion 360, Civil 3D a další). Lektor se může věnovat i školení dalších oblastí, například kancelářských aplikací, grafiky, internetového marketingu, programování, tvorby webových stránek nebo správy Windows. Počáteční znalosti a praktické zkušenosti jsou u uchazeče důležité, ale hlavní je zájem o obor a ochota se neustále sebevzdělávat.

V případě zájmu lze lektorskou činnost kombinovat s jinou prací nebo studiem. Lektoři jsou finančně ohodnoceni podle svých znalostí a zkušeností. Lektoři mají přístup k nejnovějším aplikacím, podporujeme je při jejich vzdělávání. Lektoři u nás mohou získat certifikaci lektora společnosti Autodesk. Lektoři mají k dispozici veškeré vybavení potřebné pro jejich práci.

Při práci na hlavní pracovní poměr lektoři kromě lektorské činnosti připravují materiály ke školení a různá video školení.

S přípravou na první školení novému lektorovi pomůžeme. Dostane od nás k dispozici řadu materiálů, možnost náslechů na školení a individuální přípravu se zkušenými lektory. Není proto nutná předchozí praxe na pozici lektora.

Požadavky

Velmi dobrou znalost a praktické zkušenosti s aplikacemi Microsoft Office - především Excelem, znalost dalších aplikací je výhodou (Word, PowerPoint, Outlook, Microsoft 365 a další)
Výhodou je schopnost vést školení i z jiných oblastí, například grafiky, CAD software, programování webových stránek, správy počítače, internetového marketingu atd.
Pedagogické schopnosti
Výhodou je možnost cestování vlastním autem
Požadujeme minimálně středoškolské vzdělání

Nabízíme

Možnost pracovního vytížení dle dohody - v rozsahu vytížení i jen několika dnů za měsíc až po plný pracovní úvazek
V závisloti na pracovním vytížení možnost zvolit si spolupráci na základě DPP, ŽL i HPP
Další rozvoj a sebevzdělávání v oblasti, která vás zajímá
Získávání nejen certifikací společnosti Autodesk přímo v našem středisku
Přístup k nejnovějším verzím software
Vybavení - notebook, telefon atd.
Práci v malém kolektivu v rodinné firmě
Pravidelné firemní akce
Při práci na HPP stravenkový paušál

Další informace

Zájemci zašlete životopis na email prace@abecedapc.cz

Informace o pozici

  • AbecedaPC Consulting a.s.
  • Hlavní město Praha
  • Obor: Informační technologie,
  • Požadované vzdělání: S maturitou
  • Plat: 350-600 Kč/hod
  • Typ pracovního poměru: Nezáleží
  • Vhodné pro: vhodné i pro absolventy a MD
  • Místo pracoviště: Jandova 135/2, Praha 9
Odpovědět na inzerát