Náplň práce
příprava pokrmů (snídaně, obědy, večeře)
spolupráce při tvorbě jídelního lístku, rautové nabídky, degustačního menu
objednávání zboží
dodržování hygieny dle HACCP
kontrola čerstvosti zboží
kontrola dodaného zboží
dodržování čistoty v kuchyni
Požadavky
profesionální přístup k zadaným úkolům a k výkonu pozice
· vyučení v oboru
· předchozí praxe min 4 roky a zkušenosti s přípravou pokrmů moderní kuchyně (včetně české kuchyně)
· slušné jednání a vystupování
· loajalitu k vedení společnosti a nadřízeným pracovníkům
· samostatnost, tvořivost
· zodpovědnost, spolehlivost a časovou flexibilitu
Nabízíme
Velmi zajímavé pracovní prostředí
· Možnost pracovního růstu
· Práci v zámecké restauraci v Jeseníkách
· Možnost ubytování i během turnusu
· Práce na krátký/ dlouhý týden
· Zajímavé finanční ohodnocení
· Firemní benefity (strava, wellness, vzdělávání, firemní akce...)
Odpovědět na inzerát