Nabídka práce > Externí copywriter a tvorba obsahu pro e-shop (práce z domova)

Externí copywriter a tvorba obsahu pro e-shop (práce z domova)

Náplň práce

Do naší společnosti hledáme schopné pracovníky na vytváření popisů k produktům na e-shop našeho klienta. Z důvodu oboustranné efektivity se odehrává veškerá komunikace ze využití internetových komunikátorů a samotný výkon práce probíhá na Vašem vlastním PC z Vašeho domova. Momentálně rozšiřujeme tým a hledáme schopné copywritery pro psaní produktových textů. Spolupracujeme s předním českým e-shopem a nabízíme možnost dlouhodobé a kvalitní spolupráce.

Co bude vaším úkolem?
Práce probíhá prostřednictvím vlastního administračního rozhraní. Součástí úkolu je kromě psaného textu na zadané výrobky také samostatné vyhledávání fotografií produktu a vyplnění parametrové šablony. V některých případech vyhledání recenzí nebo souvisejících videií na YouTube. Možnost pracovat v okruhu produktů, kterým rozumíte.

Bližší informace
Práce je plně flexibilní a probíhá na Vašem PC pomocí webového administrativního prostředí. Komunikace probíhá online s využitím mailů, skype apod.
Náplní práce je vytváření nových popisů, produktů (více méně všeho druhu od elektroniky přes sportovní náčiní, doplňky, drogerii až po dětské potřeby a hračky) podle údajů postkytnutých výrobci.
Jedná se o tvorbu vlastních unikátních textů, pro přední e-shop na českém a slovenském trhu, které mají za úkol chytlavě a zajímavě popsat daný produkt.
Náš tým je veden dlouholetým odborníkem na danou problematiku, se kterým je možné komunikovat a který bude dávat feedback na Vaši práci.

Odměna
Odměna se odvíjí od objemu odvedené práce, záleží tedy pouze na Vašem času a schopnostech, jak velký Váš výdělek bude. Při vyšší efektivitě a kvalitě je možné dosáhnout na opravdu velmi pěknou odměnu, které je vyplácena vždy jednou měsíčně. Kvalitní práce je navíc odměňována pravidelnými bonusy.

Požadavky

-Spolehlivost
-Perfektní čeština
-Schopnost samostatně vyhledávat informace

Nabízíme

- Ohodnocení dle odvedeného výkonu
- Maximální flexibilitu - pracujete z domova a kdy vám to vyhovuje
- Spolupráci s předními hráči na trhu
- Odborné vedení a možnost se zlepšovat
- V případě oboustranné spokojenosti stálé možnosti rozšiřování spolupráce

Další informace

V případě zájmu nám zašlete Vaše CV na email externiredakce@gmail.com

Informace o pozici

  • Jakub Lučan
  • Hlavní město Praha
  • Obor: Marketing, média a reklama,
  • Požadované vzdělání: Nezáleží
  • Typ pracovního poměru: Nezáleží
Odpovědět na inzerát