Náplň práce
výroba běžných druhů jídel, pomocné práce při výrobě jídel, dohotovování a regenerace jídel, příprava na talíř a výdej,
pomoc při přípravě jídel dle pokynů kuchaře.
Požadavky
vyučení v oboru kuchař/ka výhodou,
alespoň 1 rok praxe ve stravovacím provozu výhodou,
ochota, flexibilita, slušné vystupování a kladný přístup k seniorům,
dobrý zdravotní stav,
Nabízíme
Nástupní plat: tř. 4 (hrubý plat v rozpětí 17 – 20 tis. Kč s příplatky),
odměňování dle přílohy č. 1 nařízení vlády č. 341/2017 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě, ve znění pozdějších předpisů),
osobní příplatek 2 000,- Kč,
příplatky za víkendy, svátky dle ZP,
letní, zimní a čtvrtletní odměny,
příspěvek na stravování,
pracovní doba rozvržená nerovnoměrně (krátký/dklouhý týden),
5 týdnů dovolené,
podnikové jesle,
stabilní, důstojné a příjemné pracovní prostředí organizace veřejné správy – sociální zařízení,
Multisportkarta - i pro rodinné příslušníky,
roční příspěvek z FKSP 10 000,- Kč pro rok 2020,
předpokládaný nástup: ihned nebo dle dohody
Další informace
V případě zájmu zasílejte strukturovaný životopis do personálního oddělení:
Kateřina Doubravová
e-mail: doubravova@csop10.cz
tel.: 272173032, 775 431 594
Odpovědět na inzerát